Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Sök


Innehåll


© Perfect sense 2018

 

Aesthetix

Värmeljus

Aesthetix tillverkar digitala signalkällor och sofistikerade, rörbaserade förstärkare med musikalitet i världsklass. Produkterna handbyggs ifrån faciliteterna i Moorpark / Californien, där man idag erbjuder sina kunder ett komplett utbud i två serier.

Jupiter är kompromisslösa konstruktioner där signalvägar, förstärkning och strömförsörjning isoleras och separeras fullt ut i syfte att nå maximal prestanda. I serien ingår ett analogt försteg (Callisto) samt en RIAA-förstärkare (IO). Modellerna är moduluppbyggda och uppgraderingsbara i takt med att kraven och nyfikenheten ökar, och i toppmodellen Eclipse kan även utförandet skräddarsys av dig som kund.

Saturnus är en komplett serie produkter – ifrån de digitala signalkällorna (Saturnus/Pandora) via förstegen (Calypso/Janus), RIAA-förstärkaren (Rhea) och de mäktiga slutstegen (Atlas) – vilka kan fås i både stereo- och monoutförande. Resultatet är diskreta, pålitliga och högpresterande produkter av mycket hög klass.

Aesthetix produkter ges återkommande lovord och ständiga utmärkelser världen över i branschpress, liksom av musikälskare som kommit långt i utforskandet av sitt intresse för musik och ljudåtergivning.

Vänligen kontakta oss för ett besök och en i högsta grad levande musikupplevelse.

 

Aesthetix

Priser

Du hittar den fullständiga prislistan hos distributören Stylus.