Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Sök


Innehåll


© Perfect sense 2016

Noga utvalt

Perfect sense erbjuder handplockade varumärken och produkter ifrån världens ledande tillverkare, speciellt utvalda för passionerade musikälskare och Skandinaviska rum. Med helhetsupplevelsen i fokus så är vår målsättning att hitta den mest tillfredställande lösningen för just dig utifrån behov, preferenser och budget.

Vad vill du uppnå?

Översikt

Skivspelare

 

Pickuper

Kablage och strömhantering

Hörlurar

Audeze

Möbler och support

Akustik

Mediaservrar & streamers

Aurender_N100H_300x285px_01

Aurender

Digitala spindlar

Aurender är sedan ett par år tillbaka ledande inom lagring, hantering och uppspelning av din digitalt lagrade musik. Enheterna är i grunden datorer, kraftigt anpassade för att ge ditt musiksystem optimala förutsättningar för bästa möjliga ljudkvalitet.

innuos

Innuos

Rip n’ play

Innuos erbjuder den smidigaste och enklaste övergången ifrån fysiska media (CD) till streaming och uppspelning ifrån hårddisk som vi känner till. Enheten rippar dina skivor helautomatiskt och kan streama ifrån Tidal och Spotify via ett väldigt intuitivt gränssnitt ifrån valfri mobil enhet. I serien ingår tre modeller.

Playback Designs

Playback Designs

Digitalteknik i framkant

Playback Designs är en av våra nysatsningar under 2016. Vi har länge beundrat Andreas Kochs lösningar – en av branschens verkliga auktoriteter inom digitalteknik – och är nu glada att kunna inleda ett samarbete lagom till lanseringen av den nya Sonoma-serien. I denna ingår en Streamer (Syrah), en DAC (Merlot) med hörlursutgång och extern CD-ripper, en kommande A/D-omvandlare (Pinot) liksom en Oppo-modul (OpBox).

Lindemann musicbook

Lindemann

All inclusive

Lindemann är en tysk tillverkare med över 20-års erfarenhet och ett gediget kunnande inom främst digitalteknik. Med sin musicbook-serie erbjuder man sofistikerade allt-i-ett lösningar (CD, DSD-DAC, streamer, mediaserver, försteg, hörlursförstärkare…) för den som söker kompakt välljud i en mycket elegant, modern och flexibel förpackning.

SPEC RMP-X3EX

Spec

Berörande innovation

Spec tillverkar förstärkare med en lika enkel som utmanande uppgift – att kombinera de unika kvaliteter som en single ended triode (SET) konstruktion erbjuder i form av organisk musikalitet med kraften ifrån transistorer och den senaste Klass D-teknologin. På programmet hittar vi även mediaservrar, skivspelare och diverse tillbehör för optimering av din anläggning.

Elektronik | transistor

CH Precision

CH Precision

Innovationskraft

CH Precision är en Schweizisk tillverkare av elektronik i det absoluta toppskiktet. Grundarna kommer närmast ifrån Goldmund och Anagram technologies med gedigen kunskap inom digital- och analogteknik. Under de senaste åren har man etablerat sig som en av de ledande aktörerna, där särskilt deras ”D/A Controller” C1 (streamer / DAC / försteg) anses vara en av de allra främsta enheterna på marknaden.

Ayre

Ayre

Hjärta och hjärna

Ayre representerar allt det vi tror på. Fokus på naturlighet och helhet framför (överdriven) analys, kompromisslösa och eleganta konstruktioner, möjlighet till löpande uppgraderingar och en aldrig sinande ambition att ständigt förbättra och förfina.

Audionet Scientist

Audionet

Forskning och framsteg

Audionet har en gedigen historia bakom sig med en stabil närvaro, och är idag en av de främsta Europeiska tillverkarna av hemelektronik. Nu tar man nästa stora steg i utvecklingen genom lanseringen av sin nya Science-serie.

Devialet Expert

Devialet

Välkommen till framtiden

Devialet har under senare år etablerat en ny kategori produkter i det övre skiktet riktat till musikälskare med högt ställda krav på prestanda, flexibilitet och design. I ett kompakt, ytterst elegant chassi inkluderar man allt den moderna musikälskaren behöver – och lite till.

Brands_Jeff_rowland

Jeff Rowland

Musikaliska juveler

Jeff Rowland representerar en stolt tradition av världsledande amerikanska tillverkare. Det här är elektronik av yppersta klass med en prestanda, byggkvalitet och finish som saknar motstycke.

Balanced Audio Technology - BAT

BAT

Back in black

BAT tillhör en handfull av de mest välrenomerade amerikanska tillverkarna sedan flera decennier tillbaka. På programmet hittar man en komplett uppsättning elektronik – både transistor- och rörbaserad – allt efter behov och preferenser.

Nyheterna under 2016 inkluderar nya för- och slutsteg i en mer tillgänglig prisklass än tidigare (VK-23SE and VK-225). Nyligen så har man även (ny)lanserat hela sitt sortiment med chassin i uppfriskande silver. Senare under året så väntas en ny DAC utvecklad i nära samarbete med Andreas Koch (Playback Designs).

PS Audio

PS Audio

Regenerering

PS Audio tillhör en av världens ledande tillverkare inom strömhantering med längre erfarenhet och en djupare kunskapsbank än de allra flesta. Under senare år så har även PS Audios revolutionerande ”Direct Stream” DAC:ar etablerat sig som mycket starka alternativ i prisklassen.

Under 2015/2016 så lanserar man sina första för- och slutsteg, och utmanar på nytt konkurrenterna med högpresterande produkter och högsta tänkbara pris/prestandaförhållande.

Aavik

Aavik

Dansk dynamit

Aavik är den naturliga fortsättningen på danskarnas satsning med Michael Borresens i spetsen, där man under senare år etablerat sig i det absoluta toppskiktet med högtalarna ifrån Raidho samt kablar och resonanshantering ifrån Ansuz. Den integrerade förstärkaren U-300 är först ut, och har nyligen följts av ett för- och slutsteg i samma serie.

Mola Mola

Mola Mola

Helt ärligt

Mola Mola är elektronik i absoluta framkant, vilken utnyttjar den senaste tekniken på det mest raffinerade och förfinade sätt man kan tänka sig. Bakom produkterna hittar vi en av den moderna audio-världens mest erkända designers och konstruktörer – Bruno Putzeys – ibland annat känd som en av de tongivande aktörerna bakom utvecklingen av Klass D-teknologin (Ncore) samt högtalarsystemet Kii Three.

I serien ingår ett försteg med DAC & RIAA som tillval, samt ett par mono-slutsteg. En komplett uppsättning produkter når oss mot slutet av sommaren.

Här hittar du en produktpresentation. Läs mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Karan

Karan

Kraft och inlevelse

Karan är en av få tillverkare av transistorelektronik som verkligen kan levandegöra musiken på ett fullt naturligt och övertygande sätt. Även den mest inbitne rörälskare tvingas ofta kapitulera för de organiska kvaliteter som dessa extremt välbyggda produkter erbjuder.

Spec electronics

Spec

Berörande innovation

Spec tillverkar förstärkare med en lika enkel som utmanande uppgift – att kombinera de unika kvaliteter som en single ended triode (SET) konstruktion erbjuder i form av organisk musikalitet med kraften ifrån transistorer och den senaste Klass D-teknologin. Vid sidan av den i alla delar kompromisslösa elektroniken ifrån Absolare så är det dessa förstärkare som Kaiser använder vid utveckling och demonstration av sina högtalare – vilket är det yttersta beviset på att man lyckats.

APL

APL

Gränslös realism

APL drivs av en briljant konstruktör i form av Alex Peychev. Samtliga produkter görs på beställning i liten skala, där endast de allra finaste av komponenter ifrån Lundahl, Duelund osv. används. Flera av modellerna är rörhybrider med en förmåga att förena högsta grad av naturlighet, flöde och homogenitet med extrem upplösning och definition. D/A omvandlaren DSD-MR tillhör tillsammans med CH Precision C1 vår absoluta referens.

Norma IPA-140

Norma

Ärliga italienare

Norma tillverkar sofistikerad elektronik med stor känsla och precision. Musikupplevelsen via dessa eleganta produkter utmärks av en fantastisk insyn i det musikaliska rummet i kombination med ett sällsynt dynamiskt omfång.

C.E.C.

C.E.C.

Modern tradition

C.E.C. är en legendarisk tillverkare med anor ifrån 50-talet. Man var då det begav sig Japans första tillverkare av skivspelare, där man senare etablerade en ledande ställning som tillverkare av CD-spelare och drivverk, där man under många år var leverantör till Sony, Marantz, Teac m.fl.

Chord DAVE

Chord

Brittiska ikoner

Chord är en brittisk tillverkare vars digitalteknik allra särskilt tillhör toppskiktet. Vi har toppmodellerna DAVE och Hugo 2 för demonstration hos oss i Stockholm. Välkommen för lyssning och hemlån!

Mer information hos tillverkaren.

Exogal

Exogal

Nystart

Exogal Comet är tveklöst en av marknadens mest kompletta och välljudande DAC:ar i mellanklassen! Det vågar vi lova.

Lindemann musicbook

Lindemann

All inclusive

Lindemann är en tysk tillverkare med över 20-års erfarenhet och ett gediget kunnande inom främst digitalteknik. Med sin musicbook-serie erbjuder man sofistikerade allt-i-ett lösningar för den som söker kompakt välljud i en mycket elegant, modern och flexibel förpackning.

Gato Audio

Gato Audio

Välljudande elegans

Gato Audio förenar tekniskt nytänkande och kittlande industridesign med produkter riktade till passionerade ljudentusiaster och kräsna esteter.

Audio Alchemy

Audio Alchemy

Återuppståndelsen

Audio Alchemy är tillbaka – med besked. Vi har en komplett uppsättning produkter på plats ifrån den nyligen lanserade linjen som fått fantastiska recensioner och omdömen sedan introduktionen.

Densen

Densen

Medryckande minimalism

Densen representerar en stolt tradition av danska tillverkare som erbjuder elektronik av mycket hög klass. Innanför det sobra yttret döljer sig stora inneboende kvaliteter, där ljudkaraktären utmärks av ett engagerande driv och en utpräglad naturlighet.

Elektronik | rör/hybrid

Absolare

Absolare

State of the art

Absolare är under ledning av ödmjuka Kerem Kucukaslan ett unikt projekt. Utgångspunkten är att utifrån en total kompromisslöshet erbjuda elektronik, ström- och resonanshantering i en klass för sig. Ett handplockat team av designers, konstruktörer och hantverkare ifrån USA, Turkiet, Holland och Italien skapar tillsammans produkter med en prestanda, byggkvalitet och finish som saknar motstycke inom det allra översta segmentet.

Ypsilon

Ypsilon

Grekiska gudar

Ypsilon är en av de tillverkare vi respekterar allra mest. Med hjälp av innovativa konstruktionslösningar – där man ofta förenar transistorer och rör – så skapar man produkter med en prestanda, byggkvalitet och kvalitetskänsla som få andra.

Octave

Octave

Plug and play

Octave är en tysk tillverkare av elegant, rörbaserad elektronik där man erbjuder en beundransvärd prestanda och enkelhet i hantering och handhavande. På programmet finns en komplett uppsättning modeller – ifrån kompakta integrerade förstärkare till de mäktiga monoblocken i Jubilee-serien.

Balanced Audio Technology

BAT

Back in black

BAT tillhör en handfull av de mest välrenomerade amerikanska tillverkarna sedan flera decennier tillbaka. På programmet hittar man en komplett uppsättning elektronik – både transistor- och rörbaserad – allt efter behov och preferenser.

Nyheterna under 2016 inkluderar nya för- och slutsteg i en mer tillgänglig prisklass än tidigare (VK-23SE and VK-225). Nyligen så har man även (ny)lanserat hela sitt sortiment med chassin i uppfriskande silver. Senare under året så väntas en ny DAC utvecklad i nära samarbete med Andreas Koch (Playback Designs).

Audio Research

Audio Research

Levande legender

Audio Research är en av de äldsta tillverkarna i världen, vilka var med och formade det segment vi kallar high-end. Under ledning av William Z. Johnson så har man sedan tidigt 70-tal varit ledande inom utveckling och tillverkning av rörelektronik av allra högsta klass.

Vi inleder nu en ny era i Stockholm som officiell representant för detta anrika fabrikat.

Metronome

Metronome

Touché

Metronome är en av Europas mest erkända tillverkare av digitalteknik sedan 30 år tillbaka. Modellprogrammet är sedan en tid under nyutveckling, och under 2015/2016 lanserar man uppdaterade modeller med DSD-stöd i form av ett flertal CD-transporter, CD-spelare och  DAC:ar som även går att få med separat strömförsörjning.

VTL

VTL

Självklarheter

VTL tillhör en handfull av världens mest välrenommérade tillverkare av rörförstärkare. Målsättningen är att leda utvecklingen av moderna, användarvänliga rörkonstruktioner för inbitna entusiaster och passionerade musikälskare som värderar ljudkvalitet, men också ett enkelt, tryggt och självklart handhavande.

Aesthetix

Aesthetix

Värmeljus

Aesthetix tillverkar digitala signalkällor och sofistikerade, rörbaserade förstärkare med musikalitet i världsklass. Produkterna handbyggs ifrån faciliteterna i Moorpark / Californien, där man idag erbjuder sina kunder ett komplett utbud.

Trafomatic

Trafomatic

Rörmästarna

Trafomatic är en av de allra högst ansedda Europeiska tillverkarna av rörförstärkare. Produkterna är klassiskt eleganta och sofistikerade, med en förmåga att förmedla helhetsupplevelser och känsla som få andra.

Läs mer om tillverkaren och produkterna här.

Mer information kommer.

Aqua Hifi

Aqua

Bellissimo

Aqua är ett av våra yngsta förvärv, och ännu en italienare. Kanske är det en slump, eller så finns det kunskap och passion investerad i de här produkterna som gör att musiken lever och andas på ett mer naturligt och realistisk sätt än hos de flesta andra.ra.

Mastersound Dueventi

Mastersound

La Dolce Vita

Mastersound är en av de äldsta och allra högst ansedda Europeiska tillverkarna av rörförstärkare. Produkterna är klassiskt eleganta och sofistikerade, med en förmåga att förmedla helhetsupplevelse och känsla som få andra. Tillsammans med högtalare ifrån Diapason – vilka ofta utgör partners under demonstrationer och mässor – skapas en enastående musikalisk och estetisk helhet.

Högtalare

Zellaton

Zellaton

Insikt

Zellaton har en unik historia, präglad av innovation och flera patent. Grundaren Dr Emil Podszus började med att experimentera och utveckla högtalarelement redan under tidigt 30-tal. Idag leds utvecklingen av sonsonen i familjen – Manuel Podszus.

En högtalare ifrån Zellaton erbjuder maximal insyn i det musikaliska rummet utan att någonsin bli överanalytisk, dissekerande eller onaturlig. En ärlig och äkta referensprodukt i dess sanna bemärkelse.

Kaiser

Kaiser

Tyskt hantverk

Kaiser tillhör världseliten inom högtalartillverkning genom unika konstruktionslösningar, kombinerade med en mycket förfinad materialkännedom och finish.

Verity

Verity

Berörande kanadensare

Verity har skapat sig en tydlig nisch ibland världens högtalartillverkare med sitt utpräglade fokus på musikaliska, lättdrivna högtalare med en hantverksmässig finish av högsta klass.

Nola

Nola

Luft och fägring stor

Nola är utan tvekan en av marknadens mest musikaliska och högst respekterade högtalartillverkare. Vi representerar stolt Nola i Skandinavien och erbjuder produkterna i Sverige, Norge och Danmark.

Rosso Fiorentino

Rosso Fiorentino

Äkta italienare

Rosso Fiorentino tillverkar högtalare med största respekt för italienskt hantverk och tradition förenat med en hög grad av tekniskt kunnande och innovationsvilja. Mannen bakom skönheterna heter Francesco Rubenni. En italienare med alla de attribut man förväntar sig i form av glödgad passion och en kompromisslös inställning till hur en högtalare ska låta – och givetvis – utformas.

Ubiq

Ubiq

Storslagen debutant

Ubiq erbjuder med sin MODEL ONE något av det mest intressanta som har nått marknaden på länge. Konstruktion, komponentkvalitet och finish är i absolut toppklass, där resultatet är en reslig fullregister-högtalare med förmågan att förmedla en i högsta grad övertygande musikalisk närvaro och nerv. Allt detta till ett pris vi inte trodde var möjligt.

”Model One is probably the best debut of any brand I ever experienced…” High Fidelity magazine, Jan 2016.

Wilson Benesch

Wilson Benesch

Högteknologi

Wilson Benesch representerar brittisk ingenjörskonst och produktdesign i absolut framkant.

Manger

Manger

Innovation & Precision

Manger tillverkar högtalare med målsättningen att uppnå maximal insikt och öppenhet – utan att inlevelse och musikalitet går förlorad.

Kharma

Kharma

Holländska delikatesser

Kharma är en av Europas mest välkända högtalartillverkare i det övre segmentet och grundades redan under tidigt 80-tal av Charles van Oosterum. Högsta tänkbara produktionskvalitet i kombination med en oklanderlig finish har varit Kharmas signum under alla år, och man har idag ett brett utbud av modeller.

Raidho

Raidho

Dansk fulländning

Raidho utvecklar högtalare för musikälskare med krav på prestanda i världsklass förenat med modern estetik. De som önskar en ljudupplevelse på högsta tänkbara nivå, men som också förväntar sig elegans och exceptionell finish.

Scansonic

Scansonic

Det begåvade syskonet

Scansonic är konstruktören Michael Borresens satsning i syfte att erbjuda en större mängd anhängare av de kompromisslösa produkterna ifrån Raidho ett mer tillgängligt alternativ. Resultatet är mycket prisvärda, eleganta och moderna högtalare väl anpassade för Skandinaviska preferenser och rumsförutsättningar.

Mer information kommer.

Läs mer hos tillverkaren.

PMC

PMC

Studiokänsla

PMC tillhör en av Storbrittaniens mest erfarna och namnkunniga aktörer. Med en bas inom studiovärlden har man etablerat sig som en världsledande tillverkare av referens-monitorer sedan företaget grundades under tidigt 90-tal. Den nya Twenty5-serien är det allra senaste ifrån de brittiska öarna.

Stenheim

Stenheim

Nymodernism

Stenheim grundades år 2010 av fem unga Schweiziska ingenjörer. Fyra av dem tog med sig decennier av erfarenhet ifrån en av världens högst ansedda tillverkare – Goldmund. Den femte har en bakgrund inom Schweizisk klocktillverkning. Uitifrån solid kunskap och en gemensam passion skapar man idag högtalare med en helt egen karaktär och framtoning.

Crystal cable

Crystal cable

Musikförmedling

Crystal cable har i närmare ett decennium skapat kablar och högtalare för musikälskare som insett att en anläggning aldrig är starkare än sin svagaste länk. Företaget delar kunskap och fasciliteter med systerföretaget Siltech som legat i framkant inom avancerad kabelutveckling i över 25 år.

Sonus Faber

Sonus Faber

Italienska skönheter

Sonus Faber skapar högtalare där intima musikaliska egenskaper förenas med en känsla för utformning och möbelhantverk i särklass. Grundaren Franco Serblin (1940-2013) anses av de flesta vara den italienska högtalarkonstens fader.

Diapason

Diapason

Musikaliskt hantverk

Diapason har tillverkat högtalare för hand ifrån den lilla italienska staden Brescia i 25 år. Under åren har man gjort sig kända för att skapa stativhögtalare med musikalitet, insyn och holografi av högsta klass.. Det här är högtalare som sätter musiken i första rummet, kombinerat med ett unikt formspråk och en känsla för kvalitet i minsta detalj som behöver upplevas.

Living voice

Living voice

Lättdriven musikalitet

Living voice tillverkar några av världens allra mest musikaliskt tillfredsställande högtalare. Med en mycket hög känslighet (94dB) så är modellerna optimerade för rörelektronik, där valet av förstärkare är helt fritt, och aldrig blir en begränsning.

Boenicke

Boenicke

Spelglädje

Innan vi besökte Munchen-mässan våren 2014 så kände vi inte till Boenicke. Ett par dagar senare bar vi med oss en säregen upplevelse av den magiskt spelglada lilla W5. En högtalare som avslöjar lite om dess storspelande kvaliteter vid blotta anblicken, men som utökat vår förståelse för vad som är möjligt.

Reference 3A

Reference 3A

Lättflörtande

Reference 3A är en tillverkare med en trogen beundrarskara. Högtalarna är genomgående mycket lättdrivna och musikaliska, med en byggkvalitet och prestanda som är svårslagen i prisklassen.

Läs mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Joseph Audio

Joseph Audio

Välkommen över Atlanten

Joseph Audio är lite av en doldis på våra breddgrader. Efter flera väldigt övertygande möten med produkterna under senare år så frågade vi oss varför, och bestämde oss för att det måste bli ändring på det. I utbudet hittar vi ibland annat den klassiska stativhögtalaren Pulsar. Få högtalare erbjuder lika mycket välljud och musikalisk övertygelse i denna prisklass.

Joseph Audio Prism har fått utmärkelsen LOUDSPEAKER OF THE YEAR – 2016 hos The Absolut Sound.

Läs mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Penaudio

Penaudio

Klassisk skönhet

Penaudio är finsk högtalarkonst i klassisk tappning. Detta är fantastiskt naturliga musikförmedlare med genuin värme, närvaro och innerlighet.

Läs mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Aktiva högtalare

Kii

Kii

Framtidsutsikter

Kii har med sin Kii Three skapat en helhetslösning riktad till dig som söker en högpresterande, integrerad och lättplacerad lösning för det moderna hemmet.

Tyska Audio har nyligen testat Kii Three (Augusti 2015):

”This is the best speaker we’ve had in our listening room for the last 30 Years!” Läs testen här (PDF).

Manger

Manger

Innovation & Precision

Manger tillverkar högtalare med målsättningen att uppnå maximal insikt och öppenhet – utan att inlevelse och musikalitet går förlorad.

Skivspelare

Vertere

Vertere

Ärlighet varar längst

Vertere är en av våra nysatsningar inför hösten 2016. På programmet hittar man skivspelare av allra högsta klass, en av världens mest kompromisslösa tonarmar samt ett komplett utbud av kablar. Det här är väldigt speciella produkter.

AMG

AMG

Förnuft & känsla

AMG har sedan introduktionen med skivspelaren Viella jämförts med absoluta referenser inom området. AMG hittar du bara hos oss, där vi har ett komplett utbud för permanent demonstration. 

Torqueo Audio

Torqueo Audio

Musikaliska mästerverk

Torqueo Audio skapar sofistikerade, handbyggda skivspelare med en känsla för tradition, konstruktion och design där resultatet direkt avslöjar det italienska ursprunget. På programmet finns flera modeller, vilka skräddarsys efter önskemål.

Vårt första exemplar av Noce Compact kommer att finnas för demonstration från och med september 2016.

Mer information kommer.

Läs mer hos tillverkaren.

Brinkmann

Brinkmann

Vinylälskarna

Helmut Brinkmann inledde sin karriär som professionell konstruktör av förstärkare och skivspelare för mer än 30 år sedan. Bakom familjeföretaget vilar en sällsynt passion och dedikation, där resultatet är diskreta produkter med en precision och finish i särklass.

SPEC GMP-8000EX

Spec

Berörande innovation

Spec tillverkar förstärkare med en lika enkel som utmanande uppgift – att kombinera de unika kvaliteter som en single ended triode (SET) konstruktion erbjuder i form av organisk musikalitet med kraften ifrån transistorer och den senaste Klass D-teknologin. På programmet hittar vi även mediaservrar, skivspelare och diverse tillbehör för optimering av din anläggning.

Wilson Benesch

Wilson Benesch

Hög teknologi

Wilson Benesch representerar brittisk ingenjörskonst och produktdesign i absolut framkant, och är en av höstens stora nyheter hos oss.

Pickuper & tillbehör

Transfiguration

Transfiguration

Japanska mästare

Transfiguration är en japansk tillverkare under ledning av Seiji Yoshioka, vars MC-pickuper tillhör världseliten.

Kiseki

Kiseki

En klassiker – pånyttfödd

Läs mer hos tillverkaren:
kiseki-eu.com

Mer information kommer.

AMG Teatro

AMG

Förnuft & känsla

AMG erbjuder inte bara skivspelare av högsta klass, utan även en MC-pickup i form av den oerhört välkonstruerade och prisvärda Teatro med kropp i titan. AMG hittar du bara hos oss, där vi har ett komplett utbud för permanent demonstration. 

Acoustical systems

Acoustical systems

Analoga precisionverktyg

Acoustical systems tillverkar tonarmar, pickuper och avancerade analoga inställningsverktyg.

Att kalla någonting för ”världens bästa” är sällan trovärdigt och ofta lätt provocerande – men vi väljer att göra ett undantag för Acoustical Systems och så allra särskilt deras Axiom tonarm som tveklöst tillhör den absoluta världseliten.

Läs mer hos tillverkaren:
http://www.arche-headshell.de

Mer information kommer.

Ortofon

Ortofon

Först och störst

Ortofon behöver knappast någon närmare presentation. Om ett par år så firar man sitt 100-års jubileum, och tillhör därmed en av världens äldsta och mest erfarna tillverkare av pickuper.

Läs mer hos tillverkaren:
http://ortofon.com/hifi/home

Mer information kommer.

Kablar

Echole

Echole

Perfektionism

Echole erbjuder en av de mest sofistikerade kabelserierna på marknaden med en öppenhet och naturlighet som få andra, Ett permanent och återkommande inslag i våra system på den högsta nivån.

Crystal Cable

Crystal Cable

Musikförmedling

Crystal cable har i närmare ett decennium skapat kablar och högtalare för musikälskare som insett att en anläggning aldrig är starkare än sin svagaste länk. Företaget delar kunskap och fasciliteter med systerföretaget Siltech som legat i framkant inom avancerad kabelutveckling i över 25 år.

Anzus

Ansuz

Up and coming

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Audience

Audience

Sunt förnuft

Audience tillverkar kablar och strömprodukter, och sedan en tid även monitorhögtalare. Under åren har man befäst en ställning som en av de tillverkare som erbjuder allra högst prestanda i relation till pris. Produkterna är också några av de mest belönade i internationell branschpress.

Vertere

Vertere

Ärlighet varar längst

Vertere är en av våra nysatsningar inför hösten 2016. Efter att ha utvärderat deras kablar under en period så är vår övertygelse att detta är en tillverkare som verkligen vet vad de gör. Utöver ett brett utbud av kablar så erbjuder man även skivspelare av allra högsta klass, liksom en av världens mest kompromisslösa tonarmar.

Mannen bakom lösningarna heter Touraj Moghaddam (som berättar mer om sina skapelser här), även känd som grundaren och ledstjärnan bakom Roksan.

Läs mer om Vertere här.

Vovox

Vovox

Inspelning ⎼ Uppspelning

Vovox har under snart 15 år tillverkat kablar för studios och professionell inspelnings-utrustning, liksom för krävande tillämpningar i high-end system världen över. Produkterna demonstreras ofta tillsammans med Schweiziska landsmän såsom Soulution och Stenheim, men även Magico och Raidho på mässor världen över. Det här är produkter av hög kvalitet med prestanda på mycket hög nivå i en rimlig prisklass.

Mer information kommer.

Vovox produktutbud hittar du här.

Nätprodukter

Adept response

Audience

Sunt förnuft

Audience tillverkar kablar och strömprodukter, och sedan en tid även monitorhögtalare. Under åren har man befäst en ställning som en av de tillverkare som erbjuder allra högst prestanda i relation till pris. Produkterna är också några av de mest belönade i internationell branschpress.

PS Audio

PS Audio

Regenerering

PS Audio tillhör en av världens ledande tillverkare inom strömhantering med längre erfarenhet och en djupare kunskapsbank än de allra flesta. Under senare år så har även PS Audios revolutionerande ”Direct Stream” DAC:ar etablerat sig som mycket starka alternativ i prisklassen.

Under 2015/2016 så lanserar man sina första för- och slutsteg, och utmanar på nytt konkurrenterna med högpresterande produkter och högsta tänkbara pris/prestandaförhållande.

Anzus

Ansuz

Up and coming

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Läs mer om Anzus här.

Mer information kommer

Gigawatt

Gigawatt

Fokus: Ström

Gigawatt ägnar sig uteslutande åt en sak – strömhantering – och erbjuder prestanda och byggkvalitet av högsta klass. Flera ledande tillverkare – däribland svenska Mårten – har valt Gigawatts referensprodukter i syfte att ge sin elektronik och högtalare optimala förutsättningar i demorum och på mässor världen över.

Entreq

Entreq

Jordning

Entreq är inget mindre än en svensk succé inom ett i stora delar förbisett segment – lokal jordning. Det här är produkter som kan göra mindre – eller dramatisk – skillnad i ditt system beroende på förutsättningarna.

Utöver jordlådorna så finns även strömfilter och kablar på programmet.

Är du nyfiken på att prova? Vänligen kontakta oss för möjlighet till hemlån och utvärdering i ditt eget system.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Mer information kommer

Möbler & support

Falkenohr

Falkenohr

Möbelkonst

Falkenohr tillverkar de mest välbyggda och estetiskt fulländade möblerna för förvaring och resonanshantering som vi känner till. Det här är kompromisslösa konstruktioner ämnade för marknadens finaste elektronik.

Finite Elemente

Finite Elemente

Pionjärerna

Finite Elemente är en av de verkliga föregångarna inom avancerad resonanshantering. Det är också enligt vår mening ibland de mest genomtänkta och eleganta produkterna på marknaden. I sortimentet så hittar man rack/möbler i flera nivåer med en mängd finish-alternativ. På programmet finns också de populära fötterna i Cera-serien (Cerabase, Cerapuc och Ceraball), liksom plattformar och plattor i kolfiber för placering under och över(på) dina komponenter.

Läs mer om produkterna här. Vänligen kontakta oss för mer information.

Silent Running Audio (SRA)

SRA

Största. Möjliga. Tystnad.

Silent Running Audio (SRA) tillhör världseliten inom resonanshantering och support. Produkterna erbjuder högsta prestanda förenat med byggkvalitet, möbelhantverk och estetik av högsta klass.

Leading Edge

Leading Edge

Funktionell form

Leading Edge är ett samprojekt mellan Kaiser acoustics och Vertex AQ, där man erbjuder rack, plattformar och akustikpaneler i flera serier.

Läs mer om produkterna här.

Audiophilar

Audiophilar

Stilren avlastning

Audiophilar erbjuder en komplett uppsättning möbler, racks och plattformar vilka kan skräddarsys i oändlighet. Vackert, välbyggt och något av det mest prisvärda vi har upplevt.

Läs mer om produkterna hos Audiophilar.

Mer information kommer.

Spectral hifi möbel

Spectral

Modern funktion

Spectral erbjuder ett brett spektrum av mediamöbler som fritt kan utformas och kombineras efter behov. Smart, elegant och flexibelt.

Läs mer om utbudet hos Spectral.

Mer information kommer.

Stabilian

Stabilian

Stilren avlastning

Stabilian erbjuder kompletta rack, plattformar och fötter för resonanshantering och avkoppling av din elektronik.

Stillpoints

Stillpoints

Lugn i stormen

Stillpoints erbjuder fötter och rack i den högre skolan. Produkterna är ämnade att ge din elektronik och dina högtalare bästa tänkbara förutsättningar genom att effektivt hantera de resonanser som uppstår ifrån golv och underlag, liksom hos de enskilda komponenterna. Stillpoints har rosats av enade kritiker och musikälskare under det senaste decenniet, och är en självklar uppgradering till alla seriösare system. Vi uppmuntrar dig att låna hem och prova.

Läs mer om produkterna hos Stillpoints.

Ansuz

Ansuz

Up and coming

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Läs mer om Anzus här.

Mer information kommer

Akustik

Brands_Akustikmiljö

Akustikmiljö

Skräddarsydda akustiklösningar

Akustikmiljö är en ledande svensk tillverkare av akustikprodukter med fokus på funktion, design och miljö. Tillsammans erbjuder vi konsultation och skräddarsydda lösningar med målsättningen att skapa bästa tänkbara ljudmiljö utifrån dina specifika preferenser och rumsförutsätttningar.

Brands_Soundwave

Soundwave

Akustiska byggstenar

Soundwave består av en större mängd byggstenar i form av ljudabsorbenter och diffusatorer vars form, färg och skiftande tillämpningsområden kan varieras och kombineras fritt efter behov.

Leading Edge

Leading Edge

Funktionell form

Leading Edge är ett samprojekt mellan Kaiser acoustics och Vertex AQ, där man utifrån ett gemensamt kunnande erbjuder rack, plattformar och akustikpaneler. Det här är mycket effektiva och eleganta produkter, vilka är enkla att integrera i de allra flesta rum. Panelerna finns i modeller för både golvplacering och väggmontering i flera färger.

Läs mer om produkterna här.

Mer information kommer.