Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Sök


Innehåll


© Perfect sense 2018

Noga utvalt

Perfect sense erbjuder handplockade varumärken och produkter ifrån världens ledande tillverkare, speciellt utvalda för passionerade musikälskare och Skandinaviska rum. Med helhetsupplevelsen i fokus så är vår målsättning att hitta den mest tillfredställande lösningen för just dig utifrån behov, preferenser och budget.

Vad vill du uppnå?

Översikt

Kablage, strömhantering och jordning

Hörlurar

Audeze

 

Mediaservrar & streamers

Aurender_N100H_300x285px_01

Aurender

Digitala spindlar

Aurender är sedan ett par år tillbaka ledande inom lagring, hantering och uppspelning av din digitalt lagrade musik. Enheterna är i grunden datorer, kraftigt anpassade för att ge ditt musiksystem optimala förutsättningar för bästa möjliga ljudkvalitet.

Lumin

Lumin

Fullmatad

Lumin är en tillverkare som var tidigt ute på den digitala arenan, där man idag är en av de allra starkaste inom streaming på den högre nivån. I de flesta modeller så hittar du också mycket fina D/A-omvandlare vilket gör dem till kompletta digitala försteg.

Lindemann musicbook

Lindemann

All inclusive

Lindemann är en tysk tillverkare med över 20-års erfarenhet och ett gediget kunnande inom främst digitalteknik. Med sin musicbook-serie erbjuder man sofistikerade allt-i-ett lösningar (CD, DSD-DAC, streamer, mediaserver, försteg, hörlursförstärkare…) för den som söker kompakt välljud i en mycket elegant, modern och flexibel förpackning.

MSB

MSB

Innovationskraft

MSB Technology har skapat sig ett grundmurat rykte som en av världens främsta tillverkare inom det digitala området på den högsta nivån. Många förknippar dem med en kompromisslöshet och utvecklingsnivå som få andra kan mäta sig med.

Playback Designs

Playback Designs

Digitalteknik i framkant

Playback Designs drivs under ledning av Andreas Kochs – en av branschens verkliga auktoriteter inom digitalteknik. Vi är nu glada att kunna inleda ett samarbete lagom till lanseringen av den nya Sonoma-serien. I denna ingår en Streamer (Syrah), en DAC (Merlot) med hörlursutgång och extern CD-ripper, en kommande A/D-omvandlare (Pinot) liksom en Oppo-modul (OpBox).

Roon Nucleus

Roon Nucleus

Servrar optimerade för Roon

Roon Nucleus är den första serie servrar där hård- och mjukvara har optimerats fullt ut för Roon. Servrarna är helt fläktlösa och utan mekaniska delar och därmed knäpptysta i drift. De har också gott om processorkraft och ett mycket snabbt operativsystem vars enda uppgift är att ge Roon bästa möjliga förutsättningar.

innuos

Innuos

Rip n’ play

Innuos erbjuder den smidigaste och enklaste övergången ifrån fysiska media (CD) till streaming och uppspelning ifrån hårddisk som vi känner till. Enheten rippar dina skivor helautomatiskt och kan streama ifrån Tidal och Spotify via ett väldigt intuitivt gränssnitt ifrån valfri mobil enhet. I serien ingår tre modeller.

Elektronik | transistor

CH Precision

CH Precision

Ingenjörskonst

CH Precision är en Schweizisk tillverkare av elektronik i det absoluta toppskiktet. Grundarna kommer närmast ifrån Goldmund och Anagram technologies med gedigen kunskap inom digital- och analogteknik. Under de senaste åren har man etablerat sig som en av de ledande aktörerna, där särskilt deras ”D/A Controller” C1 (streamer / DAC / försteg) anses vara en av de allra främsta enheterna på marknaden.

Ayre

Ayre

Hjärta och hjärna

Ayre representerar allt det vi tror på. Fokus på naturlighet och helhet framför (överdriven) analys, kompromisslösa och eleganta konstruktioner, möjlighet till löpande uppgraderingar och en aldrig sinande ambition att ständigt förbättra och förfina.

Audionet Scientist

Audionet

Forskning och framsteg

Audionet har en gedigen historia bakom sig med en stabil närvaro, och är idag en av de främsta Europeiska tillverkarna av hemelektronik. Nu tar man nästa stora steg i utvecklingen genom lanseringen av sin nya Science-serie.

Balanced Audio Technology - BAT

BAT

Back in black

BAT tillhör en handfull av de mest välrenomerade amerikanska tillverkarna sedan flera decennier tillbaka. På programmet hittar man en komplett uppsättning elektronik – både transistor- och rörbaserad – allt efter behov och preferenser.

Nyheterna under 2016 inkluderar nya för- och slutsteg i en mer tillgänglig prisklass än tidigare (VK-23SE and VK-225). Nyligen så har man även (ny)lanserat hela sitt sortiment med chassin i uppfriskande silver. Senare under året så väntas en ny DAC utvecklad i nära samarbete med Andreas Koch (Playback Designs).

PS Audio

PS Audio

Allkonstnärer

PS Audio tillhör en av världens ledande tillverkare inom strömhantering med längre erfarenhet och en djupare kunskapsbank än de allra flesta. Under senare år så har även PS Audios revolutionerande ”Direct Stream” DAC:ar etablerat sig som mycket starka alternativ i prisklassen.

Aavik

Aavik

Dansk dynamit

Aavik är den naturliga fortsättningen på danskarnas satsning med Michael Borresens i spetsen, där man under senare år etablerat sig i det absoluta toppskiktet med högtalarna ifrån Raidho samt kablar och resonanshantering ifrån Ansuz. Den integrerade förstärkaren U-300 är först ut, och har nyligen följts av ett för- och slutsteg i samma serie.

Mola Mola

Mola Mola

Helt ärligt

Mola Mola tillverkar den mest transparenta, neutrala och ofärgade elektronik som vi känner till. Det här är lösningen för dig som söker total ärlighet mot källmaterialet, varken mer eller mindre – “a wire with gain”.

Karan

Karan

Kraft och inlevelse

Karan är en av få tillverkare av transistorelektronik som verkligen kan levandegöra musiken på ett fullt naturligt och övertygande sätt. Även den mest inbitne rörälskare tvingas ofta kapitulera för de organiska kvaliteter som dessa extremt välbyggda produkter erbjuder.

Spec electronics

Spec

Berörande innovation

Spec tillverkar förstärkare med en lika enkel som utmanande uppgift – att kombinera de unika kvaliteter som en single ended triode (SET) konstruktion erbjuder i form av organisk musikalitet med kraften ifrån transistorer och den senaste Klass D-teknologin. Vid sidan av den i alla delar kompromisslösa elektroniken ifrån Absolare så är det dessa förstärkare som Kaiser använder vid utveckling och demonstration av sina högtalare – vilket är det yttersta beviset på att man lyckats.

APL

APL

Gränslös realism

APL drivs av en briljant konstruktör i form av Alex Peychev. Samtliga produkter görs på beställning i liten skala, där endast de allra finaste av komponenter ifrån Lundahl, Duelund osv. används. Flera av modellerna är rörhybrider med en förmåga att förena högsta grad av naturlighet, flöde och homogenitet med extrem upplösning och definition. D/A omvandlaren DSD-MR tillhör tillsammans med CH Precision C1 vår absoluta referens.

Norma IPA-140

Norma

Ärliga italienare

Norma tillverkar sofistikerad elektronik med stor känsla och precision. Musikupplevelsen via dessa eleganta produkter utmärks av en fantastisk insyn i det musikaliska rummet i kombination med ett sällsynt dynamiskt omfång.

C.E.C.

C.E.C.

Modern tradition

C.E.C. är en legendarisk tillverkare med anor ifrån 50-talet. Man var då det begav sig Japans första tillverkare av skivspelare, där man senare etablerade en ledande ställning som tillverkare av CD-spelare och drivverk, där man under många år var leverantör till Sony, Marantz, Teac m.fl.

MSB

MSB

Digitalteknik i framkant

MSB Technology har skapat sig ett grundmurat rykte som en av världens främsta tillverkare inom det digitala området på den högsta nivån. Många förknippar dem med en kompromisslöshet och utvecklingsnivå som få andra kan mäta sig med.

Lindemann musicbook

Lindemann

All inclusive

Lindemann är en tysk tillverkare med över 20-års erfarenhet och ett gediget kunnande inom främst digitalteknik. Med sin musicbook-serie erbjuder man sofistikerade allt-i-ett lösningar för den som söker kompakt välljud i en mycket elegant, modern och flexibel förpackning.

Elektronik | rör/hybrid

Absolare

Absolare

State of the art

Absolare är under ledning av ödmjuka Kerem Kucukaslan ett unikt projekt. Utgångspunkten är att utifrån en total kompromisslöshet erbjuda elektronik, ström- och resonanshantering i en klass för sig. Ett handplockat team av designers, konstruktörer och hantverkare ifrån USA, Turkiet, Holland och Italien skapar tillsammans produkter med en prestanda, byggkvalitet och finish som saknar motstycke inom det allra översta segmentet.

Ypsilon

Ypsilon

Grekiska gudar

Ypsilon är en av de tillverkare vi respekterar allra mest. Med hjälp av innovativa konstruktionslösningar – där man ofta förenar transistorer och rör – så skapar man produkter med fantastisk prestanda, byggkvalitet och kvalitetskänsla.

Thrax

Thrax

Perfektion

Thrax – under ledning av Rumen Artarski – är en av de allra mest intressanta och ambitiösa tillverkarna i världen idag. Upplevelsen av produkterna ifrån Thrax lämnar ingenting till övers att önska där kvalitetskänslan är total.

Octave

Octave

Plug and play

Octave är en tysk tillverkare av elegant, rörbaserad elektronik där man erbjuder en beundransvärd prestanda och enkelhet i hantering och handhavande. På programmet finns en komplett uppsättning modeller – ifrån kompakta integrerade förstärkare till de mäktiga monoblocken i Jubilee-serien.

Balanced Audio Technology

BAT

Back in black

BAT tillhör en handfull av de mest välrenomerade amerikanska tillverkarna sedan flera decennier tillbaka. På programmet hittar man en komplett uppsättning elektronik – både transistor- och rörbaserad – allt efter behov och preferenser.

Nyheterna under 2016 inkluderar nya för- och slutsteg i en mer tillgänglig prisklass än tidigare (VK-23SE and VK-225). Nyligen så har man även (ny)lanserat hela sitt sortiment med chassin i uppfriskande silver. Senare under året så väntas en ny DAC utvecklad i nära samarbete med Andreas Koch (Playback Designs).

Aesthetix

Aesthetix

Värmeljus

Aesthetix tillverkar digitala signalkällor och sofistikerade, rörbaserade förstärkare med musikalitet i världsklass. Produkterna handbyggs ifrån faciliteterna i Moorpark / Californien, där man idag erbjuder sina kunder ett komplett utbud.

Trafomatic

Trafomatic

Rörmästarna

Trafomatic är en av de allra högst ansedda Europeiska tillverkarna av rörförstärkare. Produkterna karaktäriseras av sunt förnuft och beprövande lösningar med ett modernt uttryck. I programmet så hittar man något för alla rörälskare oavsett budget, ifrån förföriska trioder till kraftfull push-pull.

Aqua Hifi

Aqua

Bellissimo

Aqua är ett av våra yngsta förvärv, och ännu en italienare. Kanske är det en slump, eller så finns det kunskap och passion investerad i de här produkterna som gör att musiken lever och andas på ett mer naturligt och realistisk sätt än hos de flesta andra.ra.

Mastersound Dueventi

Mastersound

La Dolce Vita

Mastersound är en av de äldsta och allra högst ansedda Europeiska tillverkarna av rörförstärkare. Produkterna är klassiskt eleganta och sofistikerade, med en förmåga att förmedla helhetsupplevelse och känsla som få andra. Tillsammans med högtalare ifrån Diapason – vilka ofta utgör partners under demonstrationer och mässor – skapas en enastående musikalisk och estetisk helhet.

Högtalare

Zellaton

Zellaton

Insikt

Zellaton har en unik historia, präglad av innovation och flera patent. Grundaren Dr Emil Podszus började med att experimentera och utveckla högtalarelement redan under tidigt 30-tal. Idag leds utvecklingen av sonsonen i familjen – Manuel Podszus.

En högtalare ifrån Zellaton erbjuder maximal insyn i det musikaliska rummet utan att någonsin bli överanalytisk, dissekerande eller onaturlig. En ärlig och äkta referensprodukt i dess sanna bemärkelse.

Børresen Acoustics

Børresen Acoustics

Ett nytt kapitel

Børresen Acoustics är ett nytt koncept och en helt nyutvecklad högtalarserie av trion bakom Raidho, Aavik och Ansuz.

Voxativ

Voxativ

Bredband

Voxativ tillverkar en av världens finaste (bredbands)element, med unika egenskaper. Sömlösheten och klangkvaliteterna hos Voxativs lättdrivna högtalare har en magisk intimitet som man måste uppleva för att känna och förstå. Vi är mycket glada att kunna representera denna tyska tillverkare som den enda representanten i Sverige.

Kaiser

Kaiser

Tyskt hantverk

Kaiser tillhör världseliten inom högtalartillverkning genom unika konstruktionslösningar, kombinerade med en mycket förfinad materialkännedom och finish.

Verity

Verity

Berörande kanadensare

Verity har skapat sig en tydlig nisch ibland världens högtalartillverkare med sitt utpräglade fokus på musikaliska, lättdrivna högtalare med en hantverksmässig finish av högsta klass.

Nola

Nola

Luft och fägring stor

Nola är utan tvekan en av marknadens mest musikaliska och högst respekterade högtalartillverkare. Vi representerar stolt Nola i Skandinavien och erbjuder produkterna i Sverige, Norge och Danmark.

Rosso Fiorentino

Rosso Fiorentino

Äkta italienare

Rosso Fiorentino tillverkar högtalare med största respekt för italienskt hantverk och tradition förenat med en hög grad av tekniskt kunnande och innovationsvilja. Mannen bakom skönheterna heter Francesco Rubenni. En italienare med alla de attribut man förväntar sig i form av glödgad passion och en kompromisslös inställning till hur en högtalare ska låta – och givetvis – utformas.

Wilson Benesch

Wilson Benesch

Högteknologi

Wilson Benesch representerar brittisk ingenjörskonst och produktdesign i absolut framkant.

Manger

Manger

Innovation & Precision

Manger tillverkar högtalare med målsättningen att uppnå maximal insikt och öppenhet – utan att inlevelse och musikalitet går förlorad.

Raidho

Raidho

Dansk fulländning

Raidho utvecklar högtalare för musikälskare med krav på prestanda i världsklass förenat med modern estetik. De som önskar en ljudupplevelse på högsta tänkbara nivå, men som också förväntar sig elegans och exceptionell finish.

Scansonic

Scansonic

Det begåvade syskonet

Scansonic är konstruktören Michael Borresens satsning i syfte att erbjuda en större mängd anhängare av de kompromisslösa produkterna ifrån Raidho ett mer tillgängligt alternativ. Resultatet är mycket prisvärda, eleganta och moderna högtalare väl anpassade för Skandinaviska preferenser och rumsförutsättningar.

Mer information kommer.

Läs mer hos tillverkaren.

PMC

PMC

Studiokänsla

PMC tillhör en av Storbrittaniens mest erfarna och namnkunniga aktörer. Med en bas inom studiovärlden har man etablerat sig som en världsledande tillverkare av referens-monitorer sedan företaget grundades under tidigt 90-tal. Den nya Twenty5-serien är det allra senaste ifrån de brittiska öarna.

Stenheim

Stenheim

Nymodernism

Stenheim grundades år 2010 av fem unga Schweiziska ingenjörer. Fyra av dem tog med sig decennier av erfarenhet ifrån en av världens högst ansedda tillverkare – Goldmund. Den femte har en bakgrund inom Schweizisk klocktillverkning. Uitifrån solid kunskap och en gemensam passion skapar man idag högtalare med en helt egen karaktär och framtoning.

Crystal cable

Crystal cable

Musikförmedling

Crystal cable har i närmare ett decennium skapat kablar och högtalare för musikälskare som insett att en anläggning aldrig är starkare än sin svagaste länk. Företaget delar kunskap och fasciliteter med systerföretaget Siltech som legat i framkant inom avancerad kabelutveckling i över 25 år.

Diapason

Diapason

Musikaliskt hantverk

Diapason har tillverkat högtalare för hand ifrån den lilla italienska staden Brescia i 25 år. Under åren har man gjort sig kända för att skapa stativhögtalare med musikalitet, insyn och holografi av högsta klass.. Det här är högtalare som sätter musiken i första rummet, kombinerat med ett unikt formspråk och en känsla för kvalitet i minsta detalj som behöver upplevas.

Living voice

Living voice

Lättdriven musikalitet

Living voice tillverkar några av världens allra mest musikaliskt tillfredsställande högtalare. Med en mycket hög känslighet (94dB) så är modellerna optimerade för rörelektronik, där valet av förstärkare är helt fritt, och aldrig blir en begränsning.

Boenicke

Boenicke

Spelglädje

Innan vi besökte Munchen-mässan våren 2014 så kände vi inte till Boenicke. Ett par dagar senare bar vi med oss en säregen upplevelse av den magiskt spelglada lilla W5. En högtalare som avslöjar lite om dess storspelande kvaliteter vid blotta anblicken, men som utökat vår förståelse för vad som är möjligt.

Joseph Audio

Joseph Audio

Helt naturligt

Joseph Audio tillverkar högtalare med en självklar naturlighet med realistisk dynamik, en fantastisk klangrikedom och en väl sammanhållen ljudbild där inget avviker eller sticker ut. Det här är högtalare för dig med en tydlig känsla för hur röster och instrument upplevs live och de kvaliteter som gör musiken äkta och levande.

 

Aktiva högtalare

Dutch & Dutch

Dutch & Dutch

All inclusive

Dutch & Dutch är en ny stjärna på himlen inom en kategori helintegrerade musiksystem som tveklöst pekar ut riktningen för framtiden i det mer ambitiösa segmentet. En ny generation kräver nya lösningar, där enkelhet och flexibilitet blir allt viktigare. Det kan också vara en lösning för dig som vill förenkla ditt system, eller som behöver något som hela familjen kan använda på ett smidigt sätt.

Manger

Manger

Innovation & Precision

Manger tillverkar högtalare med målsättningen att uppnå maximal insikt och öppenhet – utan att inlevelse och musikalitet går förlorad.

Skivspelare

Vertere

Vertere

Ärlighet varar längst

Vertere är en av våra nysatsningar under 2017. På programmet hittar man skivspelare av allra högsta klass, en av världens mest kompromisslösa tonarmar samt ett komplett utbud av kablar. Det här är väldigt speciella produkter.

AMG

AMG

Förnuft & känsla

AMG har sedan introduktionen med skivspelaren Viella jämförts med absoluta referenser inom området. AMG hittar du bara hos oss, där vi har ett komplett utbud för permanent demonstration. 

Torqueo Audio

Torqueo Audio

Musikaliska mästerverk

Torqueo Audio skapar sofistikerade, handbyggda skivspelare med en känsla för tradition, konstruktion och design som direkt avslöjar det italienska ursprunget. Samtliga modeller tillverkas på beställning och skräddarsys efter dina önskemål.

Gold Note Mediterraneo

Gold Note

Italienska skönheter

Gold Note erbjuder en serie skivspelare ifrån ambitiös instegsnivå (Valore) upp till absoluta referenser (Bellagio). Det här är klassiska drivverk och tonarmar med fokus på prestanda och enkelhet kombinerat med typisk italiensk känsla för finish och byggkvalitet.

SPEC GMP-8000EX

Spec

Berörande innovation

Spec tillverkar förstärkare med en lika enkel som utmanande uppgift – att kombinera de unika kvaliteter som en single ended triode (SET) konstruktion erbjuder i form av organisk musikalitet med kraften ifrån transistorer och den senaste Klass D-teknologin. På programmet hittar vi även mediaservrar, skivspelare och diverse tillbehör för optimering av din anläggning.

Wilson Benesch

Wilson Benesch

Hög teknologi

Wilson Benesch representerar brittisk ingenjörskonst och produktdesign i absolut framkant, och är en av höstens stora nyheter hos oss.

Pickuper & tillbehör

Transfiguration

Transfiguration

Japanska mästare

Transfiguration är en japansk tillverkare under ledning av Seiji Yoshioka, vars MC-pickuper tillhör världseliten.

Ikeda

Ikeda

Gudfadern

Isamu Ikeda – hjärnan och hjärtat bakom Ikeda – har tillverkat pickuper i över 60 år. Många av de stora japanska tillverkarna har haft honom som läromästare, där han har uppnått ikonisk status. Vissa väljer kort och gott att kalla honom ”the father of the moving coil cartridge”.

Kiseki

Kiseki

En klassiker – pånyttfödd

Läs mer hos tillverkaren:
kiseki-eu.com

Mer information kommer.

AMG Teatro

AMG

Förnuft & känsla

AMG erbjuder inte bara skivspelare av högsta klass, utan även en MC-pickup i form av den oerhört välkonstruerade och prisvärda Teatro med kropp i titan. AMG hittar du bara hos oss, där vi har ett komplett utbud för permanent demonstration. 

Acoustical systems

Acoustical systems

Analoga precisionverktyg

Acoustical systems tillverkar tonarmar, pickuper och avancerade analoga inställningsverktyg.

Att kalla någonting för “världens bästa” är sällan trovärdigt och ofta lätt provocerande – men vi väljer att göra ett undantag för Acoustical Systems och så allra särskilt deras Axiom tonarm som tveklöst tillhör den absoluta världseliten.

Läs mer hos tillverkaren:
http://www.arche-headshell.de

Mer information kommer.

Ortofon

Ortofon

Först och störst

Ortofon behöver knappast någon närmare presentation. Om ett par år så firar man sitt 100-års jubileum, och tillhör därmed en av världens äldsta och mest erfarna tillverkare av pickuper.

Läs mer hos tillverkaren:
http://ortofon.com/hifi/home

Mer information kommer.

Kablar

Echole

Echole

Perfektionism

Echole erbjuder en av de mest sofistikerade kabelserierna på marknaden med en öppenhet och naturlighet som få andra, Ett permanent och återkommande inslag i våra system på den högsta nivån.

Crystal Cable

Crystal Cable

Musikförmedling

Crystal cable har i närmare ett decennium skapat kablar och högtalare för musikälskare som insett att en anläggning aldrig är starkare än sin svagaste länk. Företaget delar kunskap och fasciliteter med systerföretaget Siltech som legat i framkant inom avancerad kabelutveckling i över 25 år.

Anzus

Ansuz

Öppet fönster

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Audience

Audience

Sunt förnuft

Audience tillverkar kablar och strömprodukter, och sedan en tid även monitorhögtalare. Under åren har man befäst en ställning som en av de tillverkare som erbjuder allra högst prestanda i relation till pris. Produkterna är också några av de mest belönade i internationell branschpress.

Vertere

Vertere

Ärlighet varar längst

Vertere är en av våra nysatsningar under 2017. Efter att ha utvärderat deras kablar under en period så är vår övertygelse att detta är en tillverkare som verkligen vet vad de gör. Utöver ett brett utbud av kablar så erbjuder man även skivspelare av allra högsta klass, liksom en av världens mest kompromisslösa tonarmar.

Mannen bakom lösningarna heter Touraj Moghaddam (som berättar mer om sina skapelser här), även känd som grundaren och ledstjärnan bakom Roksan.

Läs mer om Vertere här.

Swisscables

Swisscables

Fritt fram

Swisscables erbjuder en av de mest förnuftiga, genomtänkta och prisvärda kabelserier vi har haft förmånen att lära känna. Kablarna tillverkas för hand i Schweiz av Lumen White – mest kända för sina kompromisslösa högtalare. Dessa kablar erbjuder fantastisk insyn och detaljrikedom samtidigt som de presenterar musiken på ett högst naturligt sätt som ett homogent sammanhållet flöde. En fin balans.

Mer information kommer.

Läs mer om Swisscables här.

Strömprodukter

Adept response

Audience

Sunt förnuft

Audience tillverkar kablar och strömprodukter, och sedan en tid även monitorhögtalare. Under åren har man befäst en ställning som en av de tillverkare som erbjuder allra högst prestanda i relation till pris. Produkterna är också några av de mest belönade i internationell branschpress.

PS Audio

PS Audio

Regenerering

PS Audio tillhör en av världens ledande tillverkare inom strömhantering med längre erfarenhet och en djupare kunskapsbank än de allra flesta. Under senare år så har även PS Audios revolutionerande ”Direct Stream” DAC:ar etablerat sig som mycket starka alternativ i prisklassen.

Under 2015/2016 så lanserar man sina första för- och slutsteg, och utmanar på nytt konkurrenterna med högpresterande produkter och högsta tänkbara pris/prestandaförhållande.

Anzus

Ansuz

Up and coming

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Läs mer om Anzus här.

Mer information kommer

Jordning

CAD-Computer_Audio_Design

CAD – Computer Audio Design

Jordnära

CAD har redan efter en kort tid övertygat flera av våra kunder om vikten av god jord. Upplägget är lika enkelt som flexibelt, där man erbjuder två modeller. En mindre med två anslutningar (GC1) och en större med totalt sex (GC3). Störst effekt får man vanligen genom att jorda hela anläggningen till en gemensam punkt (gärna via en strömfördelare ifrån Ansuz eller dylikt) parallellt med enskild jordning av i första hand digitala källor (streamers, servrar, DAC:ar etc.) följt av förstärkare.

Läs mer on CAD.

Entreq

Entreq

Jordning

Entreq är inget mindre än en svensk succé inom ett i stora delar förbisett segment – lokal jordning. Det här är produkter som kan göra mindre – eller dramatisk – skillnad i ditt system beroende på förutsättningarna.

Utöver jordlådorna så finns även strömfilter och kablar på programmet.

Är du nyfiken på att prova? Vänligen kontakta oss för möjlighet till hemlån och utvärdering i ditt eget system.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Mer information kommer

Möbler & support

Falkenohr

Falkenohr

Möbelkonst

Falkenohr tillverkar de mest välbyggda och estetiskt fulländade möblerna för förvaring och resonanshantering som vi känner till. Det här är kompromisslösa konstruktioner ämnade för marknadens finaste elektronik.

Finite Elemente

Finite Elemente

Pionjärerna

Finite Elemente är en av de verkliga föregångarna inom avancerad resonanshantering. Det är också enligt vår mening ibland de mest genomtänkta och eleganta produkterna på marknaden. I sortimentet så hittar man rack/möbler i flera nivåer med en mängd finish-alternativ. På programmet finns också de populära fötterna i Cera-serien (Cerabase, Cerapuc och Ceraball), liksom plattformar och plattor i kolfiber för placering under och över(på) dina komponenter.

Läs mer om produkterna här. Vänligen kontakta oss för mer information.

Silent Running Audio (SRA)

SRA

Största. Möjliga. Tystnad.

Silent Running Audio (SRA) tillhör världseliten inom resonanshantering och support. Produkterna erbjuder högsta prestanda förenat med byggkvalitet, möbelhantverk och estetik av högsta klass.

Leading Edge

Leading Edge

Funktionell form

Leading Edge är ett samprojekt mellan Kaiser acoustics och Vertex AQ, där man erbjuder rack, plattformar och akustikpaneler i flera serier.

Läs mer om produkterna här.

Audiophilar

Audiophilar

Stilren avlastning

Audiophilar erbjuder en komplett uppsättning möbler, racks och plattformar vilka kan skräddarsys i oändlighet. Vackert, välbyggt och något av det mest prisvärda vi har upplevt.

Läs mer om produkterna hos Audiophilar.

Mer information kommer.

Spectral hifi möbel

Spectral

Modern funktion

Spectral erbjuder ett brett spektrum av mediamöbler som fritt kan utformas och kombineras efter behov. Smart, elegant och flexibelt.

Läs mer om utbudet hos Spectral.

Mer information kommer.

Stabilian

Stabilian

Stilren avlastning

Stabilian erbjuder kompletta rack, plattformar och fötter för resonanshantering och avkoppling av din elektronik.

Stillpoints

Stillpoints

Lugn i stormen

Stillpoints erbjuder fötter och rack i den högre skolan. Produkterna är ämnade att ge din elektronik och dina högtalare bästa tänkbara förutsättningar genom att effektivt hantera de resonanser som uppstår ifrån golv och underlag, liksom hos de enskilda komponenterna. Stillpoints har rosats av enade kritiker och musikälskare under det senaste decenniet, och är en självklar uppgradering till alla seriösare system. Vi uppmuntrar dig att låna hem och prova.

Läs mer om produkterna hos Stillpoints.

Ansuz

Ansuz

Up and coming

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Läs mer om Anzus här.

Mer information kommer

Akustik

Brands_Akustikmiljö

Akustikmiljö

Skräddarsydda akustiklösningar

Akustikmiljö är en ledande svensk tillverkare av akustikprodukter med fokus på funktion, design och miljö. Tillsammans erbjuder vi konsultation och skräddarsydda lösningar med målsättningen att skapa bästa tänkbara ljudmiljö utifrån dina specifika preferenser och rumsförutsätttningar.

Brands_Soundwave

Soundwave

Akustiska byggstenar

Soundwave består av en större mängd byggstenar i form av ljudabsorbenter och diffusatorer vars form, färg och skiftande tillämpningsområden kan varieras och kombineras fritt efter behov.

Leading Edge

Leading Edge

Funktionell form

Leading Edge är ett samprojekt mellan Kaiser acoustics och Vertex AQ, där man utifrån ett gemensamt kunnande erbjuder rack, plattformar och akustikpaneler. Det här är mycket effektiva och eleganta produkter, vilka är enkla att integrera i de allra flesta rum. Panelerna finns i modeller för både golvplacering och väggmontering i flera färger.

Läs mer om produkterna här.

Mer information kommer.